Rezervacija za : HODOČAŠĆE PADRE PIU I U SVETIŠTA ITALIJE listopadHODOČAŠĆE PADRE PIU I U SVETIŠTA ITALIJE listopad

O hodočašću

1. dan,

Polazak iz Čakovca ispred hotela Park u 17.00 sati, iz Varaždina ispred hotela Turist u 17.30, iz Zagreba ispred Velesajma ili po dogovoru u 19.00 te Karlovca i Rijeke. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju...

2. dan,

... do LORETA. Razgled bazilike u kojoj se nalazi Nazaretska kućica u kojoj je živjela Sveta obitelj. Sveta misa. Slobodno za vlastite potrebe. Nastavak vožnje do LANCIANA. Posjet crkvi gdje se čuva euharistijsko čudo iz 8. stoljeća. Slobodno za vlastite potrebe. Odlazak u SAN GIOVANNI ROTONDO. Smještaj u hotel ***. Nakon kraćeg odmora odlazak u svetište. Razgled samostana i nove bazilike, gdje se nalazi grob sv. Pia. Večera. Noćenje.

3. dan,

Doručak. Nastavak razgledavanja. Križni put i slobodno za vlastite potrebe i duhovnosti. Odlazak do MONTE SAINT ANGELA, gdje se nalazi najpoznatije svetište sv. Mihaela Arkanđela na brdu Gargano, uklesano u pećini. Razgled, sveta misa i slobodno za šetnju slikovitim gradom, najljepšim u regiji Apulija. Povratak u San Giovanni Rotondo i slobodno u svetištu. Večera i noćenje.

4. dan,

Sveta misa. Doručak. Vožnja do MANOPPELLA i posjet crkvi, gdje se čuva Veronikin rubac. Nastavak vožnje do OSIMA i posjet grobu ''letećeg sveca'' - sv. Josipa Kupertinskog – zaštitnika studenata. Dobar dio života je proveo ''u zraku.'' Ti su se zanosi i ''letovi'' događali naročito za vrijeme Euharistije i prigodom različitih blagdana. Večera i noćenje u Riminiju.

5. dan,

Sveta misa. Doručak.. Vožnja do BOLOGNE i razgled: Bazilika sv. Dominika, osnivača dominikanskog reda, gdje se nalazi njegov grob i crkva Corpus Domini, gdje se nalazi najpoznatija bolonjska svetica, sv. Katarina Bolonjska. Njezino tijelo je neraspadnuto i može se vidjeti u sjedećem položaju. Slobodno na glavnom gradskom trgu, ispred čuvene katedrale sv. Petronija. Nastavak vožnje kroz Italiju i Sloveniju do Hrvatske. Dolazak u Rijeku, Zagreb, Varaždin i Čakovec oko ponoći.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom, obroci i noćenja po programu u hotelima***, duhovno i stručno vodstvo, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja troškove organizacije putovanja, jamčevinu turističkih aranžmana polica br. 45-7002927076 i osig. od odgovornosti polica br. 11-7002927088 kod Uniqa osiguranja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

doplata za jednokrevetnu sobu 75,00 eura, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 15,00 eura

PODACI ZA UPLATU:

IBAN: HR53 2340 0091 1102 61566, OBAVEZNO POZIV NA BROJ: datum puta, MODEL: 00, OPIS PLAĆANJA: Svetišta Italije Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja “Mihael putničke agencije” d.o.o. Svaki putnik treba ispuniti i poslati Ugovor o putovanju. Minimalni broj putnika: 40

Informacije o putovanju

  • Polazak : 15 listopada, 2024
  • Povratak : 19 listopada, 2024
  • Polasci iz : ČK, VŽ, ZG, KA, RI
  • Prijevoz : Autobusom
  • Status : Prijave u tijeku
  • Cijena : 400,00 eura
  • Lokacija : .

Organizator putovanja

prijevoz turističkim autobusom, obroci i noćenja po programu u hotelima***, duhovno i stručno vodstvo, troškove organizacije putovanja, jamčevinu turističkih aranžmana polica br. 45-7002927076 i osig. od odgovornosti polica br. 11-7002927088 kod Uniqa osiguranja.

042/302-021

info@mihael-putovanja.hr

Putnička agencija Mihael d.o.o.

Pavlinska 5, 42000 Varaždin

info@mihael-putovanja.hr

+385 (0) 42/302-021


Dokumenti za preuzimanje:

OPĆI UVJETI PUTOVANJA MIHAEL